Objavljeno (15-Feb-2019)

Mediteran reklame osavremenjuju reklami prostor na teritoriji Budve

Mediteran reklame osavremenjuju reklami prostor na teritoriji Budve

"Mediteran reklame" nastavlja se osavremenjavanjem reklamnog prostora na teritoriji Budve. Prema riječima direktora Blaža Rađenovića to preduzeće je opredijelilo 12 hiljada eura koje će uložiti za za nekomercijalno oglašavanje i isticanje reklamnog materijala.

Ovim će, kako je pojasnio Rađenović zainteresovani kupci moći da se na taj način oglašavaju, jer je riječ o objektima fundiranog karaktera.


Rađenović je kazao da na ovaj način će svi oni koji ne budu poštovali, biti i kažnjeni.


Jedan od noviteta koji Mediteran reklame su pripremile je i izrada nove turističke signalizacije . Biće izrađena, kako je kazao prvi čovjek ovog uspješnog opštinskog preduzeća, novi putokazi za hotelske kompleks,e ugostiteljske i druge turističke objekte.


"Smatramo da je trenutna turistička signalizacija nije na pravi način bila izrađena , što je dovodilo nerijetko turiste i građane u dilemu, gdje se koji objekata nalazi", ocijenio je Rađenović.


Uz podsjećanje da je lokalna uprava ove godine planirala da u uređenje i opremanje desetak autobuskih stajališta uloži 90 hiljada eura , Rađenović je najavio da će upravo na prvim stajalištima biti izrađeni i moderni siti lajtovi, što će biti nova reklamna ponuda u metropoli turizma.


Zakupci plaža, kako je dodao ove sezone moraće da imaju unificirani plažni mobilijar , odnosno da neće moći da na sebi ima reklamni sadržaj, što je bila praksa ranijih godina.

 

izvor: Primorske novine